Kako vratiti nove kartice stila pristigle pošte u Gmailu

Prije nekoliko mjeseci, Gmail je predstavio nekoliko novih stilova pristigle pošte s ciljem da omogući korisnicima da upravljaju svojom e-poštom na najbolji način. Nova kartica stila pristigle pošte sada je uključena za gotovo sve, a dostupna je i u novom izgledu Gmaila. Ovaj novi stil dodaje 5 različitih kartica pristigle pošte na vrh vaše pristigle pošte. Označeno kao – “Isprobajte novu pristiglu poštu: klasični, prvo važno, prvo nepročitano, prvo označeno zvjezdicom, prioritetna pošta”.

Ako ste već vidjeli ovaj novi stil pristigle pošte, sigurno ste primijetili da 'Alatna traka kartica u stilu pristigle pošte' nestaje s vašeg Gmail sučelja nakon nekog vremena. Pa to nije čaroban, već pametan Gmail koji uklanja traku s karticama, nakon što ste se gledali na određeni omiljeni stil otprilike tjedan dana. Međutim, stil pristigle pošte možete jednostavno promijeniti iz padajućeg izbornika pored oznake Inbox ili iz Postavke (Pristigla pošta).

Srećom, postoji način za jednostavno vraćanje Alatna traka kartica pristigle pošte u Gmailu ako je automatski nestao ili ste ga zatvorili pomoću gumba križ (x). Da biste ga vratili, samo zadržite pokazivač iznad kartice Inbox na lijevoj bočnoj traci i kliknite na padajući izbornik. Zatim pokažite na Vrsta pristigle pošte i kliknite na 'Pokušaj ponovo s karticama' opcija. To je to.

Bilješka: Očigledno, Gmail ima jedno glupo ograničenje koje vas sprječava da ponovno dobijete traku kartica u stilu pristigle pošte. Ono što se događa je da ako dvaput zatvorite traku s karticama, Gmail pretpostavlja da vam ne treba. Dakle, pri zatvaranju trake kartica pristigle pošte po drugi put, Pokušajte ponovo s karticama opcija se više neće pojavljivati ​​i ne možete je dobiti.

Oznake: GmailGoogleTipsTricks