Uvijek prvo pogledajte najnovije Tweetove u novom Twitteru na stolnom računalu [Proširenje]

Prošlo je dosta vremena otkako je Twitter predstavio svoj novi dizajn za korisnike stolnih računala diljem svijeta. Nažalost, većina korisnika mrzi novi dizajn Twittera i želi se vratiti na stari izgled. Iako službeno nije moguće prijeći na naslijeđeni Twitter, možete, međutim, koristiti GoodTwitter proširenje za vraćanje starog Twitter dizajna na desktopu.

Govoreći o novom izgledu Twittera, radije je o mobilnoj verziji Twittera s puno praznog prostora. Slično Twitteru za iOS i Android, desktop verzija Twittera nudi mogućnost prebacivanja između najnovijih i najpopularnijih tvitova.

Prije vs Nakon

Iako je opcija za pregledavanje najpopularnijih ili nedavnih tweetova korisna, u isto vrijeme je stvarno neugodna. To je zato što vas Twitter automatski vraća na Top Tweets (ili Home) neko vrijeme nakon što odaberete da umjesto toga vidite najnovije tweetove. Funkcionalnost također funkcionira u aplikaciji Twitter. Štoviše, ne postoji način za promjenu zadane postavke, ni na mobilnom niti na desktop sučelju.

Zaustavite Twitter da se prebaci na Top Tweets

Ja osobno više volim vidjeti najnovije ili nedavne tweetove prvo u svojoj vremenskoj traci jer me informira o najnovijim događajima i vijestima. Iako možete promijeniti način prikaza vremenske trake, neugodno je to činiti vrlo često. Srećom, novo proširenje "Prvo najnoviji tvitovi" za Chrome može vam pomoći da se riješite ove smetnje. Proširenje prisiljava Twitter.com da vam uvijek prikazuje najnovije tweetove.

Da bi to funkcioniralo, jednostavno trebate instalirati proširenje. Jedini nedostatak je što se ne možete ručno prebaciti natrag na top tweetove dok je proširenje omogućeno.

Najprije najnoviji tvitovi [Radi s Chromeom, MS Edgeom i Brave]

Oznake: Proširenje preglednikaChromeMicrosoft EdgeTipsTwitter